Installation af fjernvarme og varmeveksler

Vi har speciale inden for energiteknik

Overvejer du, om det er tid til installation af fjernvarme? Hos VVS Teknik & Multiservice ApS i Korsør har vi stor ekspertise med montering, reparation og service af fjernvarmeanlæg. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Vi er autoriseret VVS-installatør og har speciale inden for energiteknik. Vi har mange års erfaring og lægger stor vægt på kundetilfredshed. Derfor lægger vi naturligvis også vægt på det gode og solide håndværk samt på at benytte anerkendte og gennemtestede produkter.

Klimavenlig og prisbevidst opvarmning

​Fjernevarmevand kan anvendes til opvarmning af rum og brugsvand. Det sker ved, at fjernvarmevandet føres ind i en fjernvarmeveksler, hvor det opvarmer centralvarmevandet. Brugsvandet kan opvarmes enten i en varmtvandsveksler eller en varmtvandsbeholder.

Fjernvarmeanlæg er en klimavenlig og prisbevidst løsning, og derfor vælger flere og flere at få en fjernvarmeinstallation. Vi tilbyder både installation af fjernvarme og tilslutning til fjernvarmenettet. Derudover tilbyder vi reparation og fjernvarmeservice.​

Hvad koster fjernvarme?

De aktuelle priser for fjernvarme afhænger af dit lokale forsyningsselskab, men priserne er blandt de billigste i Danmark. Nogle hjem kan spare 19 procent på varmeregningen ved at skifte fra naturgas til et fjernvarmeanlæg.

Hør mere om installation af fjernvarme og varmeveksler

Du er velkommen til at høre mere om fordelen ved fjernvarmeanlæg. Vi tager gerne en snak om dine muligheder, herunder om det kan lade sig gøre. Samtidig kan vi give råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for installation af fjernvarme og varmeveksler.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og få svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

20 års erfaring i VVS-faget

Aut. VVS-installatør

Altid professionel service

Følg med på Facebook​

Her deler jeg en masse fra hverdagen.

Du kan også læse hvad mine andre kunder synes.

​★★★★★

Tak for det gode arbejde, 😊  vi vender bestemt tilbage igen.😊

Jessie Hjorth Christiansen

​★★★★★

Super service, og kommer altid med gode råd under vejs.

Lars Aasted Jakobsen

Kontakt

Ring til mig: 22 62 75 50

Skriv til mig: info@vvstm.dk

Firma

VVS Teknik & Multiservice ApS

CVR: 41455683

Adresse

Engvej 46

4220 Korsør

Autorisation

Vi er autoriseret VVS-installatørvirksomhed

Autorisationsnummer: VFUL-15275