Montering af varmepumpe hos private og erhverv

Vi anvender kun gennemtestede produkter

Leder du efter en VVS-installatør, som tilbyder montering af varmepumpe? Hos VVS Teknik & Multiservice ApS i Korsør er vi specialister i varmepumper, som vi servicerer og installerer hos både private og erhverv.

Vi er autoriseret VVS-installatør med speciale i energiteknik. Vi har mange års erfaring og anvender kun anerkendte og gennemtestede produkter. Samtidig lægger vi vægt på at levere et godt og solidt håndværk. Kundetilfreds er kort sagt omdrejningspunktet hos os.

Varmepumper er klimavenlige og billige i drift

​Der findes forskellige former for varmepumper såsom luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper, hybridvarmepumper og jordvarmepumper. 

Fælles for alle pumperne er, at de udvinder energi fra omgivelserne og anvender den til opvarmning. Visse pumper kan også nedkøle om sommeren.

Varmepumper er populære, fordi de er klimavenlige og billige i drift.​ Samtidig er luft til luft-varmepumper nemme at installere i for eksempel sommerhuse og tilbygninger, mens for eksempel luft til vand-varmepumper nemt kan erstatte et tidligere fyr.

Vi tilbyder både installation af varmepumpe og service på varmepumpe. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning i at vælge den rette løsning.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for montering af varmepumpe afhænger af den valgte type, men også af det ønskede mærke. Dertil kommer, hvor omfattende installationen er. Det er nemt at installere en luft til luft-varmepumpe, mens en jordvarmepumpe kræver en del nedgravning af jordvarmeslanger. 

Få et tilbud på montering af varmepumpe

Kontakt os for at høre mere om varmepumper. Vi tager gerne en snak om din nuværende løsning og om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af varmepumpe. Vi kan også give et tilbud på varmepumpeservice.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og få svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

20 års erfaring i VVS-faget

Aut. VVS-installatør

Altid professionel service

Følg med på Facebook​

Her deler jeg en masse fra hverdagen.

Du kan også læse hvad mine andre kunder synes.

​★★★★★

Tak for det gode arbejde, 😊  vi vender bestemt tilbage igen.😊

Jessie Hjorth Christiansen

​★★★★★

Super service, og kommer altid med gode råd under vejs.

Lars Aasted Jakobsen

Kontakt

Ring til mig: 22 62 75 50

Skriv til mig: info@vvstm.dk

Firma

VVS Teknik & Multiservice ApS

CVR: 41455683

Adresse

Engvej 46

4220 Korsør

Autorisation

Vi er autoriseret VVS-installatørvirksomhed

Autorisationsnummer: VFUL-15275